aisyaahaziz.blogspot
we.are.each.other
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Monday, November 10, 2008 @ 2:52 PM

Q1 : The person who tagged you was?
Ans : she didnt really tagged me tho. she told me to do it. [:
Q2 : Your relationship with her ?
Ans : blood sister tweeenies.
Q3 : Your 5 impression of her ?
Ans : awesome, cool, crazy, irritating,hot :DD
Q4 : The most memorable thing she has done for you ?
Ans : she didnt really do smthg memorable fr me. [:
Q5 : If she becomes your lover , you would ....
Ans : be th happiest person on Earth. bt pleaaase ehh nt a lesbiaan. :D
Q6 : If she becomes your lover , she needs to improve on ?
Ans : nothingggg. :D
Q7 : If she becomes your enemy , you would .....
Ans : ignore her completely.
Q8 : If she becomes your enemy , she needs to improve on ?
Ans : whaat a question. shes already my enemy and i dont wish to see her. so whaat could she probably improve on??.
Q9 : If she becomes your enemy , the reason would be ?
Ans : i dont knoww because she not my enemy.
Q10 : The most desired thing you want for her to be ?
Ans : successful in life. [: youu go sister.
Q11 : Your overall impression of her ?
Ans : craazy yet intelligent. :D
Q12 : How do you think others would think of you ?
Ans : i dont knoww. why dont youu ask themm?. -.-
Q13 : The characters you love about yourself ?
Ans : im craazy, outspoken [:
Q14 : The characters you hate about yourself ?
Ans : i dont really hate myself[:
Q15 : The most ideal person you wanna be ?
Ans : to be like Ellen DeGeneres :D
Q16 : For people that care & love you , what would you wanna say to them ?
Ans : i care for youu too and i love youu too. [:
Q17 : Pass this quiz on to 10 people that you wish to know how they feel about you ...
1. Rafiqah
2.Erlyyana
3.Zahra
4.Deeyanah
5. Kaliesa
6. Shafeeqah
7. Ayeen.
8.Haziq
9. Aini
10. Khadijah
Q18 : Who is 6 having a relationship with ?
Ans : i dontt knoww !/
Q19 : Is number 9 a female or a male ?
Ans : a FEMALE laaah.
Q20 : If number 7 & 1o are together , would it be good ?
Ans : it wouldnt be cause theyre gonna be lesbiaans. my sister at thaat. nonono. aint happening.
Q21 : What is number 2 studying about ?
Ans : next yr, 'A' maths [: nw?/ nothingg. cause its th holidaays.
Q22 : When was the last time you chatted with number 3 ?
Ans : last time was 1pm this afternoon. [:
Q23 : What kind of music genre does number 8 like ?
Ans : Jiwaaaaaaaaaaaanggs.
Q24 : Does number 1 have siblings ?
Ans : Yes, a big sister.
Q25 : Would you woo number 3 ?
Ans : she's a girl for goodness sake.
Q26 : How about number 7 ?
Ans : no laaaaaah!.
Q27 : Is number 4 single ?
Ans : i guess?/ maybe not?. idk
Q28 : Whats the surname of number 5 ?
Ans : shes a muslim. no surnames.
Q29 : What is the hobby of number 1o ?
Ans : im not so sure. :D
Q30 : Does number 5 & 9 get along ?
Ans : I think they dont knoww each other.
Q31 : Where is number 2 studying at ?
Ans : Zhenghua Secondary School.
Q32 : Talking something casually about 1 ....
Ans : i dont get it?.
Q33 : Have you tried developing feelings for number 8 ?
Ans : nononononononono!.
Q34 : Where does number 9 live ?
Ans : Tech Whye.
Q35 : What colour does number 4 like ?
Ans : Blue i think.
Q36 : Are number 1 & 5 best friends ?
Ans : They dont knoww each other.
Q37 : Does number 1 have any pet ?
Ans : nope. bt she have a monkeey-ME! haha.
Q38 : Is number 7 the sexiest person in the world ?Ans :
Q39 : What is number 10 doing now ?
Ans : idk maybe at home. haha. [:


atlasst!. hahah.
ok bye.
profile
biography
Photobucket
210594
I aint perfect, so are you.
HotmailLeave






Speak your mind.

ShoutMix chat widget



Musique,
is life. ♥


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

links
affiliates
Amiirul.F ♥ Yadexxxx. ♥ ♥ ♥
Amira. ♥ ♥ Azwin Asferra. Ayis. Cally. Cloveer. ♥ ♥
Deeyanah. Diany Asher. Farah Lasrin. FarahStarlight. Farit. Gurjeet. Hudaa.♥ HweeSze.
Izaah Nabila. Izaaan. Kak Put. Kaliesa. Nanaa.
Naniee. Nazirah. ♥ ♥ Norliana. ♥ ♥ Rafiqah. ♥ ♥ Raihann. ♥ Rena. Rio. Sairi. Salihan. Salihin. SeanLiew. Shafeeqa. Sufyan. Susan. Venz. ♥ Wardaa. Yana. ♥ ♥ Zulaikhaaa.